RTex.cz | RTex
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky, akce a slevy!
Sledujte nás
Doprava zdarma

MALOOBCHOD na objednávky nad 1500,-Kč. Na objednávky nad 2000,-Kč dostanete ještě dárek.

Doprava zdarma se vztahuje pouze na balíčky s maximální hmotností 10 kg posílaných přes ZÁSILKOVNU na Vámi zvolené výdejní místo v České republice a na Slovensku.

Dopravu zdarma nelze využít na objemné zboží ( polštáře, výplně polštářů, kuličky PES, vatelíny).Cena bude stanovena individuálně a po domluvě připočtena k Vaší objednávce.

Objednávky přesahující hodnotu 5 000,- Kč posíláme zdarma vždy a všemi spedicemi bez omezení!

Dobírka je služba pro spolehlivé zákazníky!!!

Vážení zákazníci, v poslední době se nám množí nevyzvednuté balíčky, které jste si nachali poslat na dobírku. Prosím buďte zodpověďní a pokud této služby využijete, tak si zboží také vyzvedněte. Pokud se nám od vás vrátí nevyzvednutý balíček, tak o tuto výsadu příjdete a další objednávku budete muset zaplatit předem jinak vám zboží neodešleme. Děkujeme za pochopení

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Marcela Rossmannová, se sídlem v Liberci, Vratislavická 337/21, IČO:60242281, DIČ:CZ6659221492, zapsané v živnostenském rejstříku vedeném u Magistrátu města Liberce (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu objednavky@rtex.cz  s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za čas.

Menu

O nás

Jak nakupovat

Obchodní podmínky

Ochrana soukromí

Velkoobchod

Reklamace

Kontakty

Sklad/výdejní místo

Kamenný obchod

Partneři

Najdete nás i na MALL.CZ

Kontakty
Logo
Eliška
Eliška
(Po-Pá, 9-15 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz